Cenk Tunalı - Çok Doluyum Tek Kişilik Gösteri

7 Ekim, Çarşamba20:30

Route Ankara Sahnesi
400'den itibaren
Biletler
Numarasız

Tiyatro Kılçık’ın kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni, Cenk Tunalı 30 yıllık tiyatro geçmişi nedeniyle çok dolu! ve anlatmadan da rahatlamayacak. Yıllardır sektörde ve kendi özelinde bir çok “Kılçık” hikayeleri ile karşılaşan sanatçımız, hikayelerini paylaşacak, paylaştıkça kahkaha kaslarını geliştirecek. Peki, nedir bu hikayeler?

      

Oyunculuktan yönetmenliğe, yazarlıktan eğitmenliğe, sahne üstünden gündelik ilişkilere; kısacası çocukluktan yetişkinliğe biriktirdiği her şey. Sadece başkasının hikayeleri olarak düşünmeyin; dinleyecekleriniz aslında arkadaşlarınızın, akrabalarınızın, mahallenizdeki bakkalın, üst komşunuz Neriman Teyze’nin, sizin, bizim, hepimizin hayatı. Yani hem tanıdık hem yepyeni bir gösteri bekliyor sizi. Gösteri olarak da tanımlamak çok doğru değil bir yandan; kiminiz söyleşi, kiminiz dinleti, kiminiz stand-up diyecek bu anlatılanlara; kiminiz de belki bambaşka bir tat alacak sonunda. 

    

 Ama şu kesin ki gülümseyerek ayrılacaksınız salondan, hatta hep hatırlayacağınız hikayeler kalacak aklınızda. Bazen bir anda aklınıza gelen, tatlı tatlı dilinize dolanan şarkılar gibi; buselik makamında. 

Süresi 1 saat 45 dk.

Tiyatro Kılçık

12 Etkinlik
Organizatörün Diğer Etkinlikleri

Günün En Çok Satan Stand Upları