DRİNK & CHILL 4 : MAESIC

Yazın ritmini bir üst seviyeye taşıyoruz!
“Life Is Simple (Move Your Body)” remix’iyle global sahnelerde adını duyuran Maesic , Drink & Chill serisinin 4. buluşmasında deck başına geçiyor.
Londra doğumlu, Fransa’da büyüyen Maesic ; enerjik setleri, kozmopolit sound’u ve sahne karizmasıyla JW Marriott’un bahçesinde unutulmaz bir gece vadediyor.
2023’te çıkardığı “Life Is Simple (Move Your Body)” ile viral olan Maesic, aynı yıl Hugel’le yayınladığı “Dubai Shit” ile kitlesini genişletti. Diplo, Dillon Francis, Blond:ish ve Carlita gibi isimlerle stüdyoya girdi; Tale of Us’un kurucularından ANYMA ile iki ay boyunca yeni projelerde yer aldı.
Ve bu yıl: Tomorrowland, Burning Man gibi dev sahnelerde boy gösterdi.
Şimdi sırada Ankara var. Hazır mısın?
Doğru içim, doğru eşleşme, doğru bilgi. Yenilik Atölyesi ile içeceklerin dünyasını keşfe çıkıyoruz
Doğru bilinen yanlışlar, sofra uyumu, ideal biçimleri ve çok daha fazlası, eğlenceli bir anlatımla masaya geliyor. Tadım boyunca servis edilen özenle seçilmiş eşlikçilerle sohbet daha da derinleşiyor.
Açık havada müzik yükseliyor, bahçede ritim akıyor. Setler, geçişler ve sound’lar gün batımından geceye akarken; yazın ilk büyük akışı başlıyor.
Bilet Seçenekleri:
TADIM + BACKSTAGE BİLETİ (Sınırlı kontenjan)
– Yenilik Atölyesi ile saat 18.00’de başlayacak tadım etkinliğine katılım
– Tadım sonrası konserlere sahnenin arka kısmından, sanatçının hemen arkasından erişim
– Backstage deneyimiyle en özel katılım
TADIM + PARTİ BİLETİ (Sınırlı kontenjan)
– Yenilik Atölyesi ile saat 18.00’de başlayacak tadım etkinliğine katılım
– Tadım sonrası konser deneyimi
PARTİ BİLETİ
– Yalnızca konserleri kapsar
– Alana giriş 20.00 itibariyle başlar
PARTİ BİLETİ BACKSTAGE
– Yalnızca konserleri kapsar
– Alana giriş 20.00 itibariyle başlar
– Konserleri sahnenin arka kısmından, sanatçının hemen arkasından izleme deneyimi
LOCA
– Parti alanına özel kontenjanla, konforlu ve ayrılmış bir alandan katılım.
Mekandaki Diğer Etkinlikler
















