Genç Şefler Mutfakta (Sömestr) Aşçılık

👨🍳✨ Genç Şefler Mutfağa! 4 Günlük Aşçılık Eğitimi Başlıyor! ✨👩🍳
Sevgili gençler,
Sömestr tatilinizi hem eğlenerek hem de yeni beceriler kazanarak değerlendirmeye ne dersiniz? Sizleri, mutfağın inceliklerini keşfedeceğiniz, profesyonel şeflerden ilham alacağınız ve kendi yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız 4 günlük aşçılık eğitim programımıza davet ediyoruz. Bu özel programda hem temel mutfak tekniklerini öğrenecek hem de dünya mutfaklarından örneklerle lezzetli bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu program sonunda, sadece yemek yapmayı değil; aynı zamanda disiplin, takım çalışması ve mutfak düzeni gibi bir şefin olmazsa olmazlarını da öğreneceksiniz. 🍳✨
Kontenjanımız sınırlı, hemen yerinizi ayırtın!
Neler Öğreneceğiz?
Bıçak tutuşu, kesme ve temel pişirme teknikleri
Makarna Hamuru ve sosları yapım tekniği
Lazanya Yapım tekniği
Tavuk etleri ve garnitürler pişirme teknikleri
Köfte pişirme Teknikleri
Kahvaltılık ve
Sağlıklı ve pratik yemekler hazırlama
Dünya mutfaklarından lezzetli tarifler
Sunum teknikleri ve tabaklama
1.GÜN (El Yapımı Taze Makarnalar)
Lasagne alla Bolognese
2.GÜN (Tavuk Etleri ve Garnitürleri)
Chicken Fries ,
Pommes -
Tavuklu Sezar Salata
‘‘Fritöz Pişirme İşlemini Şefimiz Yapacaktır’’
3.GÜN (Köfteler ve Garnitürleri)
Izgara Köfte Sandviç
Ciabatta Ekmeği (Demo)
Mint Köfteli Kremalı Penne
4.GÜN (Kahvaltılık ve Atıştırmalıklar)
Çikolata Soslu Pancake
Orman Meyveli French Tost
Sosisli Milföy Börek
Mekandaki Diğer Etkinlikler







































