Etkinlik

Safa Zakir ile Yılbaşı Gala Yemeği

31 Aralık 2025 17:00Swissotel Uludag Bursa
Etkinlik Hakkında Bilmeniz Gerekenler
  • Çınar Balo Salonu Fuaye açılış saati 20:00
  • Çekiliş ve yılbaşı korteji 21:00
  • Konser başlangıç saati 22:00
  • Etkinlik bitiş saati 00:30
  • İletişim Numaraları: 05498391921 ve 05422034953 satın alınan biletler için rezervasyon zorunludur.
  • Çocuk Policy ise 0-7 yaş çocuk büfesini alacaktır. Gürgen Salonda çocuklara özel açık büfe olacak. 
  • 7-12 yaş arası çocuklar satın alınan kategoriye göre velisi ile birlikte katılabilir. (Ön Masa - Çocuk Bileti ve Arka Masa - Çocuk Bileti)
  • 12 yaşından büyük çocuklar için kişi başı bilet almalıdır.
  • Otelimizde alkol satışı bulunmamaktadır. Etkinlik için dışardan alkol getirilmesi kesinlikle yasaktır.
  • Etkinlik sonrası after party olarak dış alanda sokak lezzetleri satışı olacaktır.
  • Etkinlik için konaklama şartı bulunmamaktadır
  • Belirtilen fiyatlar kişi başı fiyatlarıdır. Masalar paylaşımlıdır. Aynı masa bir başka katılımcı ile paylaşılacaktır.
  • 0-7 yaş çocuklar için özel çocuk büfesi kurulacaktır. 7-12 yaş çocuklar %50 indirimli fiyat ile faydalanacak olup, bilet alınmalıdır
  • Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek, içecek kesinlikle alınmamaktadır.
  • Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilmemektedir. Otelde 10kg altı minik dostumuz ile konaklıyabilirsiniz, ancak alana sokulmaz.
  • Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. 
  • Organizatörün programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
  • Etkinlik alanına engelli katılımcı erişimi mümkündür.
  • Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
  • Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir. 
  • Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu Katılımcıya aittir. 
  • Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. 
  • Etkinlik süresince profesyonel kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb) alınmayacaktır.
  • Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı mekan ve organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak KVKK kapsamında bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.