Yenile
Radiohead Unplugged Tribute with String Lansman Konseri
Radiohead Unplugged Tribute with String Lansman Konseri
Biletler
9 Kasım Paz
22:00
Eskişehir F Stop Salon
Ayakta Düzen
530
415'den başlayan fiyatlarla
SATIN AL
Bilgiler

Radiohead Unplugged Tribute with Strings, 2022 yılının Ağustos ayında Eskişehir’de bir araya gelen beş müzisyen tarafından kuruldu. Radiohead parçalarını akustik düzenlemelerle ve yaylı enstrümanlarla yeniden yorumlayan ekip, şimdiye kadar İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de sahne aldı.

Vokaller ve akustik gitarlarda Emre Akbay ve Tunç Aydoğmuş, davullarda Oktay Zengin, bas gitarda Berk Yılmaz, keman ve çelloda ise Azer Guliyev yer alıyor. 2025 yazında gruba üç yaylı daha katıldı: kemanda Öykü Kınık, viyolada Cemrenur Türkolu ve çelloda Ceylin Öncü. Bu yeni kadroyla konserlerini “Radiohead Unplugged Tribute with Strings” adıyla sürdürüyorlar.

Kurulduğu günden bu yana sahneleri ve yayınladıkları videolarla geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşan grup, Türkiye’deki Radiohead sevenlerle buluşmaya devam ediyor.