Balıklar Ve Pişirme Teknikleri | Atölye: EKS Mutfak

Balıklar Ve Pişirme Teknikleri | Atölye: EKS Mutfak

8 Aralık Pzt
19:00
EKS Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
3200
SATIN AL
Bilgiler

KONULAR
BALIK SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ
BALIK TEMİZLEME VE AYIKLAMA YÖNTEMLERİ
BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ


MENÜ
LEVREK BUĞULAMA
HAMSİLİ PİLAV
CEVİZLİ VE TURPLU ROKA SALATASI
TAHİNLİ İRMİK HELVASI (İKRAM)

 

Etkinlik 3 saat sürmektedir. 

Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır. 

Atölyemiz max. 10 kişiliktir. 

Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz J 

Eğitim dili Türkçe’dir. Satın alınan biletlerde iptal, iade veya değişiklik yapılamaz. Bilet satışları kesindir. Dışarıdan yiyecek içecek getirilmesi yasaktır. Etkinlik boyunca fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. EKS MUTFAK AKADEMİSİ görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.