Yenile
Etkinlikler
Etler Ve Pişirme Teknikleri | Atölye: EKS Mutfak

Etler Ve Pişirme Teknikleri | Atölye: EKS Mutfak
Biletler
18 Eylül Per
•19:00
EKS Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
3250 ₺
SATIN ALBilgiler
MENÜ:
KONULAR
SOUS VİDE PİŞİRME YÖNTEMİ ANLATIMI VE GÖSTERİMİ
TÜTSÜLEME
DOĞRU ET SEÇİMİ NASIL YAPILIR ?
ET ÇEŞİTLERİNE GÖRE PİŞİRME TEKNİKLERİ
MENÜ:
TAZE BAHARATLI IZGARA ANTRİKOT
BEEFSTRAGONOF (SOTE EDİLMİŞ MANTAR SOSLU DANA ETİ)
FESLEĞENLİ IZGARA SEBZE ÇEŞİTLERİ
ORMAN MEYVELİ PANNA COTTA
Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz J
Mekan
Mekandaki Diğer Etkinlikler









