
Tarifname İtalyan Mutfağı Lezzetleri | Atölye: EKS Mutfak
PROGRAM DETAYLARI
-Eğitim süresince katılımcılar 10 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
-Ders içerikleri ile ilgili reçeteler grup üzerinden paylaşılacaktır.
-Eğitim bittikten sonra eğitmen şefinizin imzaladığı özel dijital katılım sertifikası verilecektir.
- HAFTA PİZZA YAPIMI
KONU:
*EVDE HAMUR MAYALAMA TEKNİKLERİ
*SOS ÇEŞİTLERİ BİLGİLENDİRMESİ
*HAMUR AÇMA PÜF NOKTALARI
MENÜ:
PİZZA SOSU (DEMO)
PİZZA HAMURU YAPIMI
MARGHARITA PİZZA
KARIŞIK PİZZA
- HAFTA EL YAPIMI MAKARNALAR
KONU:
*TAZE MAKARNA SAKLAMA KOŞULLARI
*EVDE HAMUR AÇMA TEKNİKLERİ
*KOLAY SOS YAPMA YÖNTEMLERİ
MENÜ:
MAKARNA HAMURU NASIL YAPILIR
MANTARLI VE TAVUKLU FETTUCİNE
PEYNİRLİ VE CEVİZLİ RAVİOLİ
AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ SALATASI (İKRAM)
- HAFTA TOSCANA LEZZETLERİ
*BURSCHETTA VE EKMEK ÜSTÜ LEZZETLERİ
*ANTİPASTİ VE ANTİ PASTO LEZZETLERİ
*PANZANELLA
- HAFTA İTALYAN TATLILARI
*PANNA COTTA
*TİRAMİSU
*AFFOGATO
Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz
Eğitim dili Türkçe’dir. Satın alınan biletlerde iptal, iade veya değişiklik yapılamaz. Bilet satışları kesindir. Dışarıdan yiyecek içecek getirilmesi yasaktır. Etkinlik boyunca fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. EKS MUTFAK AKADEMİSİ görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.
