Yenile
Etkinlik

Alya Konseri

22 Ağustos 2025 16:30Avlu Alaçatı

Biletler

14 gün kaldı

Mor Bistro

En az 2 bilet alınabilir.

Tükenmek üzere!
3000

Mavi Masa

En az 2 bilet alınabilir.

Tükenmek üzere!
5000

Gri Masa

En az 2 bilet alınabilir.

Tükenmek üzere!
8250

Sarı Masa

En az 2 bilet alınabilir.

Tükenmek üzere!
11000

Kırmızı Masa

En az 2 bilet alınabilir.

Tükenmek üzere!
16500

Bordo Masa

En az 2 bilet alınabilir.

Tükenmek üzere!
22000
Etkinlik Hakkında Bilmeniz Gerekenler
  • Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 Yaş altı misafirlerimiz sadece aileleri ile birlikte katılabilir.
  • Kapı Açılış : 19.30
  • Kokteyl Bar ve Dans Show : 20.30                                                                                                                                                                                                                   
  • Ana Sanatçı Saati : 22.30
  • Masalar kategorilerine göre minimum 2 kişiliktir.
  • Genel giriş bileti ayakta bistro içindir ve sadece giriş biletidir.  Fix menü ve içecek dahil değildir. 
  • Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
  • Bilet satın aldıktan sonra mutlaka 0532 473 34 82 numaralı telefonu arayarak, masa seçimi yapılması gerekmektedir. Masa seçimi yapılmadığı takdirde, organizatör firma, mümkün olan en uygun masa seçimi yapar.
  • MİSAFİRLERE RAHATÇA EĞLENEBİLECEKLERİ BİR ORTAM SUNABİLMEK İÇİN, MEKAN GİRİŞİNDE ERKEK / KADIN ORANINA DİKKAT EDİLMEKTE VE GEREKTİĞİNDE BU KURALA UYMAYANLAR, BİLET İADESİ YAPILMAKSIZIN ETKİNLİĞE ALINMAMAKTADIR. TÜM KATILIMCILARIN BU KONUYA ÖZEN GÖSTEREREK ETKİNLİĞE KATILMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.
  • Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.
  • Fix menü şeklinde gala yemeği ve limitli yerli içecek fiyatlara dahildir.                                                                                                                                  
  • Etkinlik süresince profesyonel fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.
  • Organizasyon firması görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.