
Geleneksel 6. Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali
Türkiye’nin dört bir yanından benzersiz lezzetler sunan bağları bir araya getiren ve bağ bozumu sezonunu kutlayan festivalimiz, 6. kez düzenleniyor! Gustobar iş birliğiyle düzenlenecek festivalde; atölyeler, tadımlar, taze makarna istasyonu, zengin büfeler ve
canlı müzik eşliğinde birbirinden keyifli anlar sizi bekliyor.
Etkinlik Programı:
18 Ekim Cumartesi (16:00-22:00)
16:00 Kapı Açılışı ve Tadım Rotası Başlangıcı
16:30-18:30 Tadım & Atölye Programları
17:30 – 20:00 – Eco Di Blu Canlı Performansı
18:00- 21:00 – Büfe Açılışı
20:00 – 22:00 – DJ Mert Performansı
19 Ekim Pazar (15:00-22:00)
15:00 Kapı Açılışı ve Tadım Rotası Başlangıcı
16:30- 19:30 Tadım & Atölye Programları
17:30- 20:00 – Group Vento Canlı Performansı
18:00-21:00 – Büfe Açılışı
20:00-21:00 – DJ Semih Performansı
Atölye Programı:
18 Ekim Cumartesi
16:30-17:30 "Stiller Üzerine Yolculuk" Atölyesi
Konuşmacı: Ceren Çakır & Tuçe Karcı & Erol Çakır
17:30-18:30 “11.000 Yıllık Tarihe, Yöresel Gastronomiye ve Antik Bağlara Yolculuk” Atölyesi
Miras Kilis Agro Turizm Projesi
Konuşmacı: Sabriye Tanem Yersel, Prof Dr.Atilla Engin, Göknur Gündoğan, Bestami Gün
18:30-19:30 “Antik Çağlardan Günümüze Şarap” Atölyesi
Konuşmacı: Murat Yalçın
19 Ekim Pazar
16:30-17:30 "Şarap Aromaları, Hataları & Kusurları Atölyesi" Atölyesi
Konuşmacı: Evren Evrim Kalkan
17:30-18:30“Antik Çağlardan Günümüze Şarap” Atölyesi
Konuşmacı: Murat Yalçın
