Yenile
Workshop: Steak 101 | Gastroonat X veMekan
Workshop: Steak 101 | Gastroonat X veMekan
Biletler
5 Eylül Cum
19:30
veMekan
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
4500
SATIN AL
12 Eylül Cum
19:30
veMekan
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
4500
SATIN AL
19 Eylül Cum
19:30
veMekan
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
4500
SATIN AL
26 Eylül Cum
19:30
veMekan
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
4500
SATIN AL
Bilgiler
 Steak 101: Etin dilini öğren, ateşi yönet, tabağına damganı vur!
 
 Etin en iyi halini keşfetmeye hazır mısın?
 Bu atölyede şef eşliğinde kırmızı etin inceliklerine giriyor, pişirme tekniklerinden sos eşleştirmelerine kadar steak kültürünü en baştan öğreniyorsun. 
 
 
 Atölye içeriğinde: 
 Dry rub tekniğiyle Antrikot, Ters mühürleme yöntemiyle Bonfile,  Tendonlu etlerden Kuzu İncik ile ağır pişirme tekniği (şef demosu). 
 
 Lezzeti zenginleştirmek için birlikte hazırlıyoruz:
 Acı Hardal(DEMO), Chimichurri, Café de Paris sosu. 
 Doğru et seçimi, mühürleme, dinlendirme ve dilimleme gibi püf noktalarını öğreniyor, ardından kendi tabağını hazırlıyorsun.
 Günün sonunda hazırladığımız steak’leri soslarımızla birlikte tadıyor ve sofrada gerçek bir steak deneyimi yaşıyoruz.