
İstanbul Workshops Ebru ile Bez Çanta Tasarım Atölyesi
Ebru'yu hep bilirsiniz ama hiç kendiniz denediniz mi? Suyun üzerine renk damlatmak, boya girdaplarının kendi desenini oluşturmasını izlemek ve sonra "bunu ben mi yaptım?" demek. Bu atölye tam olarak bu his için var.
2 saat boyunca geleneksel Ebru sanatını baştan sona deneyimliyorsunuz. Gerçek ebru fırçaları, taraklar ve doğal pigmentlerle çalışarak kendi özgün deseninizi oluşturuyorsunuz. Önce kağıt üzerinde pratik, sonra asıl tasarımınızı bez çantanıza aktarıyorsunuz. Ortaya çıkan şey tamamen size özel, aynısını bir daha kimse yapamaz.
Daha önce hiç fırça tutmamış olmanız hiç önemli değil. Misafirlerimizin büyük çoğunluğu bunu ilk kez deniyor. Ebru'nun güzel tarafı şu: suyun doğası işin yarısını sizin yerinize yapıyor, ilk denemenizde bile sizi şaşırtacak sonuçlar çıkıyor.
Çantanızın yanı sıra 2 adet ebrulu kartpostal da tasarlıyorsunuz. Çantanız kururken taze demlenmiş Türk çayı, kahve ve ev yapımı kurabiyeler eşliğinde keyifli bir mola sizi bekliyor. Maksimum 10 kişilik küçük gruplarla çalışıyoruz; samimi, rahat ve kişisel ilginin olduğu bir deneyim.
Sonuçta elinizde rafta tozlanacak bir süs eşyası değil, günlük hayatta kullanacağınız ve insanların "bunu nereden aldın?" diye soracağı bir tasarım olacak.
Neleri İçeriyor:
- Tüm malzemeler (doğal pigmentler, geleneksel ekipman)
- Kendi tasarımınız bez çanta + 2 kartpostal
- Sınırsız çay, kahve, su ve ev yapımı kurabiye
Öne Çıkanlar:
- Suyun üzerine resim yapın, kendi Ebru deseninizi bez çantanıza basın
- Hiçbir sanat deneyimi gerekmez, ilk defa yapanlar bile harika sonuç alır
- Geleneksel araçlar ve doğal malzemelerle otantik bir deneyim
- Maks 10 kişilik küçük grup, kişisel ilgi garantisi
- Kullanacağınız, taşıyacağınız, arkadaşlarınıza gösterebileceğiniz bir hatırayla ayrılın
