Yenile
Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri
Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri
Biletler
6 Eylül Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
11 Eylül Per
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
14 Eylül Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
18 Eylül Per
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
21 Eylül Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
27 Eylül Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
Bilgiler

Özel gün ve kutlamalarda başrollerini kimseye kaptırmayan yaş pastaların,yumuşacık pandispanyalarını nasıl elde edeceğinizi öğrenecek,onları taptaze meyveler,mis gibi kremalar ve çikolata soslarıyla lezzetlendirecek ve hazır pastaları geride bırakacaksınız. Bu workshopta adım adım mutluluk var!

Neler Öğreneceğiz

Pandispanya Yapımı ve Kesim Teknikleri
Pastacı Kreması Yapımı
Sıvama Teknikleri
Çikolata Sos Yapımı

Menü

 Mevsim Meyveli, Çikolatalı  4 - 6 Kişilik Yaş Pasta