Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri

Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri

7 Ocak Çar
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
14 Ocak Çar
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
24 Ocak Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
1 Şubat Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
4 Şubat Çar
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
8 Şubat Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
11 Şubat Çar
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
22 Şubat Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
28 Şubat Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949
SATIN AL
Bilgiler

Özel gün ve kutlamalarda başrollerini kimseye kaptırmayan yaş pastaların,yumuşacık pandispanyalarını nasıl elde edeceğinizi öğrenecek,onları taptaze meyveler,mis gibi kremalar ve çikolata soslarıyla lezzetlendirecek ve hazır pastaları geride bırakacaksınız. Bu workshopta adım adım mutluluk var!

Neler Öğreneceğiz

Pandispanya Yapımı ve Kesim Teknikleri
Pastacı Kreması Yapımı
Sıvama Teknikleri
Çikolata Sos Yapımı

Menü

 Mevsim Meyveli, Çikolatalı  4 - 6 Kişilik Yaş Pasta