Suşi Çeşitleri Workshopu
Suşi Çeşitleri Workshopu
Biletler
15 Haziran Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
20 Haziran Cum
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
28 Haziran Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
6 Temmuz Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
12 Temmuz Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
20 Temmuz Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
23 Temmuz Çar
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
Bilgiler

Uzak Doğu mutfağının, kültürünün en önemli yemeklerinden biri olan suşiyi atölyemizde sizlerle  birlikte yapıyoruz. Sarım tekniklerinden, özel suşi pirinci pişirme tekniklerine ve soslarına kadar birçok konuda bilgi sahibi olacağınız workshopumuza siz de davetlisiniz.

Neler Öğreneceğiz

Suşi Malzemelerini Tanıma
Suşi Sarım Teknikleri
Suşi Çeşitlendirmeleri

Menü

Vejetaryen California Roll
Somon Crispy California Rol
Surimi Maki Roll
Acılı Böğürtlen Sos
Spicy ve Japon Mayonez