Et Pişirme Teknikleri Workshop
Et Pişirme Teknikleri Workshop
Biletler
21 Haziran Cmt
16:00
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
2199
SATIN AL
20 Temmuz Paz
16:00
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
2199
SATIN AL
Bilgiler

Birbirinden farklı et çeşitlerine özel marinasyon yöntemleri, pişirme teknikleri ve pişme dereceleri ile ete lezzet kazandıran bütün detaylar bu workshopta!
İşinin uzmanı şeflerimizin, ete aroma katan farklı pişirme tekniklerini uygulayacağınız ve iyi etin sırrının iyi pişirmeden geçtiğini anlayacağınız workshopumuza davetlisiniz!

Neler Öğreneceğiz

Farklı Et Pişirme Metotları
Et Marinasyonları
Et Sosları ve Garnitürleri

Menü

Teriyaki Soslu Izgara Antrikot ( Sebze Sote İle )
Ali Nazik
Kilis Tava