Yenile
Etkinlikler
Lahmacun Workshop

Lahmacun Workshop
Bilgiler
Lahmacun, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olup, incecik açılmış hamurun üzerine kıymalı ve baharatlı harcın yayılmasıyla hazırlanan bir yemektir. Yuvarlak veya oval şeklinde sunulan lahmacunun hamuru, çıtır ve hafif olmasıyla dikkat çeker. Üzerine serilen kıymalı harç, domates, biber, soğan, maydanoz ve çeşitli baharatların karışımından oluşur ve fırında yüksek sıcaklıkta pişirilerek lezzetlendirilir. Lahmacun, hem hafif hem de doyurucu yapısıyla öğünlerde sıklıkla tercih edilir. Sizleri de çıtır çıtır lahmacunları kendiniz yapıp yemeniz için Atölyemize bekliyoruz.
Neler Öğreneceğiz ;
Lahmacun Yapımı
Lahmacun İç Harcı Hazırlama
Acılı Ayran Yapımı
Menü
Lahmacun (3 Adet)
Söğüş
Acılı Ayran
Mekan
Mekandaki Diğer Etkinlikler




















