Çikolata Çeşitleri Workshop

12-13 Temmuz
19-20 Temmuz
26-27 Temmuz
Bu 2 günlük eğitimde, gerçek kuvertür çikolatayla çalışma tekniklerini öğrenerek kendi el yapımı çikolatalarınızı profesyonel seviyede üretmeyi keşfedeceksiniz. Golden Chef Mutfak Akademisi’nin uzman şefleri rehberliğinde, çikolatanın doğasını, dönüşümünü ve sunum estetiğini en ince ayrıntılarıyla uygulamalı olarak deneyimleyeceksiniz.
Eğitim süresince üreteceğiniz ürünler:
Temperlenmiş parlak tablet çikolatalar
Dolgu ve ganaj çeşitleriyle dolgulu çikolatalar
Trüf ve pralinler
Kalıp kullanımı ve dekor teknikleri
Aromalı, kuruyemişli, sürpriz dolgulu modern çikolatalar
Katılımcılar temperleme, dolgu hazırlama, kaplama ve kalıplama işlemlerini kendi elleriyle uygulayacak ve her ürünün hem teknik hem de estetik yönünü öğrenecek
Eğitim İçeriği;
Karamel Tarçınlı Çikolata
Türk Kahveli Trüf Çikolata
Fıstıklı Çikolata
Beyoğlu Çikolatası
Cevizli Çikolata
Hindistan Cevizli Kesme Çikolata
Zeytinli Çikolata
Mekandaki Diğer Etkinlikler




















