Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri
Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri
Biletler
21 Haziran Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
24 Haziran Sal
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
28 Haziran Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
3 Temmuz Per
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
6 Temmuz Paz
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
12 Temmuz Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
15 Temmuz Sal
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
22 Temmuz Sal
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
26 Temmuz Cmt
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
29 Temmuz Sal
19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1699
SATIN AL
Bilgiler

Özel gün ve kutlamalarda başrollerini kimseye kaptırmayan yaş pastaların,yumuşacık pandispanyalarını nasıl elde edeceğinizi öğrenecek,onları taptaze meyveler,mis gibi kremalar ve çikolata soslarıyla lezzetlendirecek ve hazır pastaları geride bırakacaksınız. Bu workshopta adım adım mutluluk var!

Neler Öğreneceğiz

Pandispanya Yapımı ve Kesim Teknikleri
Pastacı Kreması Yapımı
Sıvama Teknikleri
Çikolata Sos Yapımı

Menü

 Mevsim Meyveli, Çikolatalı  4 - 6 Kişilik Yaş Pasta