
Yaş Pasta Yapımı ve Süsleme Teknikleri
7 Ocak Çar
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL14 Ocak Çar
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL24 Ocak Cmt
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL1 Şubat Paz
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL4 Şubat Çar
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL8 Şubat Paz
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL11 Şubat Çar
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL22 Şubat Paz
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN AL28 Şubat Cmt
•19:30
Golden Chef Mutfak Akademisi
Numarasız Oturma
Tükenmek üzere!
1949 ₺
SATIN ALBilgiler
Özel gün ve kutlamalarda başrollerini kimseye kaptırmayan yaş pastaların,yumuşacık pandispanyalarını nasıl elde edeceğinizi öğrenecek,onları taptaze meyveler,mis gibi kremalar ve çikolata soslarıyla lezzetlendirecek ve hazır pastaları geride bırakacaksınız. Bu workshopta adım adım mutluluk var!
Neler Öğreneceğiz
Pandispanya Yapımı ve Kesim Teknikleri
Pastacı Kreması Yapımı
Sıvama Teknikleri
Çikolata Sos Yapımı
Menü
Mevsim Meyveli, Çikolatalı 4 - 6 Kişilik Yaş Pasta
Mekan

